CBR theorie examen

Haal je auto, motor of scootertheorie in 1 dag!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Cursus en CBR theorie examen op 1 dag

Wil je ook snel en vol vertrouwen je CBR theorie examen halen? Schrijf je dan bij ons in. Wij bieden een uitstekende theoriecursus voor auto, scooter of motor, nu voor €99,-. Je krijgt les in de ochtend en in de middag doe je examen bij het CBR. Echt ideaal en er zijn vele plekken beschikbaar.

Wij kunnen een regulier examen (+€41,-) of verlengd examen met extra tijd (+€53,-) voor je reserveren. Ook als je zelf al een examen bij het CBR hebt geboekt, kun je gewoon deelnemen aan de training.
Onze CBR theorie examentraining vindt plaats op vele plekken in Nederland. Je hoeft geen eigen lesmateriaal aan te schaffen, wij regelen alles. Van digitaal oefenmateriaal tot aan proefexamens. Ook het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR is inbegrepen. Ons lesmateriaal is van uitstekende kwaliteit en onze docenten hebben ruime ervaring. Ons slagingspercentage is niet voor niets bijzonder hoog.

Inschrijven

Examengerichte theorieles

Onze theoriecursus is examengericht. Dat houdt in dat we vooral zaken behandelen die ook daadwerkelijk terugkomen op het CBR theorie examen. We maken lastige vragen inzichtelijk en bieden slimme ezelsbruggetjes om ingewikkelde regels te onthouden.

Doordat je de lesstof in de ochtend intensief hebt behandeld, kun je het in de middag nog goed onthouden. En door de slimme tips en trucs zul je merken dat je de kennis nog paraat hebt, ver na het slagen voor je examen.

Ook behandelen we de verschillende vraagsoorten die aan bod komen tijdens het examen. Denk hierbij aan hotspotvragen, meerkeuze- en sleepvragen. Hierdoor weet je precies wat je moet doen en zal het examen geen verrassingen bevatten.

Je kunt deelnemen aan de cursus scootertheorie als je 15,5 jaar oud bent, autotheorie als je 16 jaar of ouder bent en voor deelname aan de cursus motortheorie dien je 17 jaar of ouder te zijn.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

CBR theorie examen oefenen

Heb je je ingeschreven voor de training motor- of autotheorie? Dan krijg je zo snel mogelijk toegang tot onze digitale leeromgeving. Dit is de plek om alvast wat kennis te vergaren en te oefenen voor je CBR theorie examen. Het is geen verplichting maar je zult merken dat het oefenen van de theorie je zeker zal helpen. Eventuele vragen over de examenstof kun je stellen aan de docenten tijdens de training. Daar is voldoende ruimte voor. Onze docenten helpen je graag. Ook als je erg zenuwachtig bent of gewoonweg moeite hebt met het focussen op de lesstof.

Naast toegang tot de digitale oefenomgeving ontvang je natuurlijk ook een bevestiging van inschrijving met alle details. Schrik niet. Iedere cursus begint vroeg. Meestal word je al om 07.00 uur verwacht op de trainingslocatie, zodat we om 7.15 kunnen starten. De training voor het CBR theorie examen auto of scooter duurt meestal tot 13.30. De motortheorie training tot 11.30. Tussendoor houden we voldoende pauzes, zodat je wat kunt eten en drinken.

Wist je dat….

  • Je zonder geldig ID geen CBR theorie examen mag doen?
  • Het reguliere examen slechts 30 minuten duurt?
  • Het theorie examen bestaat uit drie onderdelen: gevaarherkenning, kennis en inzicht?
  • Het verlengde examen je 15 minuten extra tijd geeft voor het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht?
  • Er verschillende vraagsoorten aan bod komen tijdens het examen: (single) sleepvragen, invulvragen, hotspotvragen, ja/nee-vragen en meerkeuzevragen?
  • Onze Facebook pagina leuke info biedt? Van geslaagden tot aan quizvragen!!!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen