Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Snel slagen? Kies voor de dagcursus autotheorie!

Een rijbewijs geeft je de vrijheid om overal heen te gaan. Maar voor je dat felbegeerde roze pasje in handen krijgt, moet je wel eerst je theorie-examen halen. Bij 123-theorie.nl kost dit weinig moeite. Je haalt je CBR examen namelijk binnen 1 dag met onze speciale dagcursus autotheorie!

Kies je cursus

Doorgaan

Klaar voor je examen met de theoriecursus in 1 dag

Het theoriegedeelte is niet het meest spannende gedeelte van je rijlessen. Toch heb je deze kennis wel hard nodig om veilig de weg op te gaan. Gelukkig ben je bij 123-theorie.nl al binnen 1 dag klaar. We hebben een speciale dagcursus autotheorie ontwikkeld waarbij je optimaal wordt voorbereid op je examen. ’s Ochtends krijg je les van onze ervaren docenten. Aan de hand van echte praktijkvoorbeelden nemen zij de stof met je door. Handige ezelsbruggetjes helpen je om alles te onthouden. Omdat alles 100% examengericht is, ben je in de loop van de dag klaar om het officiële CBR examen af te leggen.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Binnen 1 dag je theorie? Iedereen kan slagen bij onze dagcursus autotheorie

Soms heb je net even wat meer begeleiding nodig. Misschien heb je last van faalangst waardoor een examen al snel problemen oplevert. Maar ook ADHD en dyslexie kunnen een groot obstakel zijn. Gelukkig kan iedereen slagen met de unieke lesmethode van 123-theorie.nl. Je krijgt gewoon wat extra begeleiding zodat je vol vertrouwen aan het examen begint. Dankzij onze effectieve theoriecursus in 1 dag slaagt 95% van de cursisten al in één keer. Dat wil jij toch ook?

De dagcursus autotheorie wordt gegeven in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Breda, Eindhoven en Deventer. Krijg jij al zin om te beginnen? Meld je dan snel aan!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen