Eendaagse cursus motor theorie Arnhem

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Ruim 95% slaagt de eerste keer

Ben je al begonnen met je motorrijlessen en ben je bijna klaar voor je praktijk examen? Of vind je het fijn om alvast je theorie examen te halen? Met onze cursus motor theorie Arnhem heb je binnen 1 dag je certificaat gehaald. De les vindt plaats in de ochtend. Op dezelfde dag, in de middag, gaan we naar het CBR om examen te doen. Wij hebben vele plekken beschikbaar. De kosten voor de motor theorieles is 99,- Euro, inclusief vervoer. Dus, ben je 17 jaar of ouder? Schrijf je dan gewoon in!

Ons slagingspercentage is bijzonder hoog. Van alle kandidaten die meedoen, slaagt meer dan 95% de allereerste keer. Bijzonder toch? Eigenlijk niet. Onze theorietraining is van hoge kwaliteit en ontwikkeld door een intensieve samenwerking met rijschoolhouders. Onze docenten hebben veel ervaring. Niet alleen op het gebied van lesgeven; ook het omgaan met faalangst of examenvrees is deel van hun expertise.

De lessen zijn examengericht. Dit houdt in dat de vragen die we behandelen, gelijk zijn aan de vragen die je op je examen kunt verwachten. Toch biedt onze cursus meer dan alleen maar slagen voor je motortheorie. De kennis die je via de motor theorie training in Arnhem opdoet zal je zeer lang bij blijven.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

CBR motor theorie Arnhem aanvragen

We begrijpen dat je niet te lang wilt wachten met het behalen van je motor theorie certificaat. Dat hoeft ook niet! Bij ons kun je snel terecht voor de theoriecursus en examen op 1 dag. Veelal binnen 2 tot 3 weken. Het begint met inschrijven en het aanvragen van het juiste examen. Als het gaat om motor theorie Arnhem kun je bij ons kiezen uit twee CBR examensoorten:

  • Regulier CBR examen motortheorie aanvragen
    Eigenlijk is deze examenvariant voor 99% van de kandidaten de beste optie. De kosten bedragen: 41,- Euro
  • Extra tijd CBR examen motortheorie aanvragen
    Deze examenvariant biedt extra tijd (15 minuten bij de kennis en inzicht onderdelen). Ook kan het examen door de computer worden voorgelezen. Een verstandige keuze als je dyslectisch bent. De kosten bedragen: 53,- Euro

Het reguliere of gewone examen duurt 30 minuten. De meeste kandidaten houden nog tijd over. Heb je nu zelf al een motortheorie examen gereserveerd bij het CBR? Dan kun je alsnog bij ons de cursus doen, geen probleem.

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Theorieles in de ochtend, examen in de middag

Na inschrijving krijg je een bevestiging en toegang tot de digitale leeromgeving. Hier kun je alvast kennis maken met de theorie lesstof of alvast wat proefexamens oefenen. Het is geen verplichting maar het zal zeker bijdragen aan een positief resultaat. Bij de mail zijn ook de aanvangstijden toegevoegd. Onze lessen motor theorie les Arnhem vinden altijd plaats in de vroege ochtend.
Veelal zien we je graag om 07.00 uur. De lessen vinden gedurende de ochtend plaats. Vanzelfsprekend met diverse pauzes. Zo rond 11.30 is de les motor theorie Arnhem afgerond en gaan we naar het CBR.

Motor theorie certificaat Arnhem

Na de les gaan we met de groep naar het CBR examencentrum (Hazenkamp 10, 8636BA, Arnhem). Na aanmelding aldaar moet je wachten tot je opgeroepen wordt. Het enige dat mee naar binnen mag in de examenzaal is je ID. De rest van je spullen berg je op in een locker. Het examen motor theorie zal er net zo uit zien zoals je tijdens de lessen hebt geoefend. Je zult de volgende vraagsoorten terugzien:

  • De (single) sleepvraag
  • De invulvraag
  • De hotspotvraag
  • De meerkeuze- en ja/nee-vraag

Bij een standaard examen heb je 30 minuten de tijd en je moet 44 vragen goed beantwoorden. De uitslag zie je direct en ontvang je ook nog via mail. Ben je geslaagd? Je behaalde motor theorie certificaat is anderhalf jaar geldig.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen