Hoe lang is je autotheorie geldig na het behalen van het CBR examen?

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Hoe lang is je autotheorie geldig?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Maar zonder theorie certificaat lukt dit niet. De vraag is alleen; hoe lang is mijn autotheorie geldig en hoeveel tijd heb ik nog over om af te rijden? Het antwoord is: 1 ½ jaar! Dus genoeg tijd om je praktijk te halen. En bijkomend voordeel: bij 123theorie.nl haal je het theorie-examen razendsnel. Je hoeft namelijk maar een halve dag te leren. Hierna ga je direct naar het CBR om de theorietest af te leggen. Profiteer nu van onze actie: Dagcursus autotheorie voor 99,-!

Inschrijven

Dagcursus, ook geschikt bij faalangst

Onze cursus zit slim in elkaar. Ook bij faalangst of dyslexie is de kans van slagen zeer groot. We verwachten je lekker vroeg op onze cursuslocatie in de door jou gekozen stad. De docenten stomen je in een ochtend klaar en leren je alleen de dingen die ook echt aan bod komen tijdens het CBR examen. Zo kun je rekenen op:

  • Gevaarherkenning, bestaande uit 25 vragen (je moet minimaal 13 vragen goed hebben
    tijdens je examen)
  • Kennis, bestaande uit 12 vragen (je moet minimaal 10 vragen goed hebben tijdens je examen)
  • Inzicht , bestaande uit 25 vragen (je moet minimaal 25 vragen goed hebben tijdens je examen)

De manier van leren is ontspannen en helder. Rond 14.00 uur aan we samen naar het CBR. Je plek is gereserveerd. Een laatste herhaling en je bent er klaar voor!

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Theorie examen gehaald? Haal je rijbewijs binnen 1.5 jaar!

Wanneer je geslaagd bent voor het theorie-examen dan heb je nog anderhalf jaar om je rijbewijs te halen. Wacht dus niet te lang met je rijlessen, want na 1.5 jaar is je theorie niet meer geldig en moet je opnieuw examen doen.

Niet dat het erg is hoor, want met onze theoriecursus van 1 dag slaag je zekerweten. En je hebt een beetje mazzel want mensen die voor 2011 hun theoriecertificaat behaalden, moesten binnen een jaar hun rijbewijs halen.

Inschrijven

Hoe lang is autotheorie geldig na behalen examen?

‘Hoe lang is je autotheorie geldig’, vragen niet alleen toekomstige automobilisten zich af maar ook de potentiële motorrijders of bromfietsers. Ook voor deze groep geldt eveneens een geldigheidsduur van anderhalf jaar. Zo heeft iedereen gelijke kansen.

Verder geldt voor al deze verkeersdeelnemers dat ze alleen het praktijkexamen kunnen afleggen, als ze in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Het is dus wel belangrijk om snel met je praktijklessen te beginnen, zodat je klaar bent voor het examen.

Over de vraag hoelang is je auto theorie geldig, hoef je je dus eigenlijk niet al teveel zorgen te maken. Behalve voor theorie kun je bij veel rijscholen ook lekker snel je praktijkexamen halen. En lukt dat allemaal niet, dan haal je toch gewoon je theorie-examen weer in een dag via 123-theorie.nl.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen