Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Motor theorie Rotterdam

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Wil je snel je motor theorie certificaat behalen? Ben je op zoek naar een kwalitatieve training waarvan je lang profijt hebt? Onze cursus motor theorie in Rotterdam voldoet aan alle eisen. Het betreft een dagcursus waarbij les en examen op dezelfde dag plaatsvinden. Je hoeft zelf niets te regelen. Wij verzorgen het lesmateriaal en wij kunnen zelfs het CBR motor theorie examen aanvragen. Ook het vervoer van de leslocatie naar het CBR is inbegrepen. En ja, we brengen je ook weer terug. Inschrijven kan vanaf 17 jaar. De motor theoriecursus kost 99,- Euro. Eventuele examenkosten komen daar nog bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen je kiest. Wij hebben vele plekken gereserveerd dus je kunt snel terecht.

Inschrijven

CBR motor theorie examen aanvragen

Je kunt bij het CBR zelf je motor theorie examen aanvragen. Helaas zijn de wachttijden enorm. Wil je niet te lang wachten? Dan kies je voor onze cursus motortheorie in Rotterdam met CBR examen! Wij regelen alles voor je. Wel moet je zelf even aangeven wat voor examen je wenst. Bij ons kun je kiezen uit twee examensoorten:

  • Het reguliere motor theorie examen
    Dit CBR examen is de standaard en voor bijna alle kandidaten de beste keuze. Je hebt 30 minuten de tijd en er zijn vele plekken beschikbaar. De examenkosten bedragen 37,- Euro.
  • Het verlengde examen, met extra tijd;
    Het CBR motor theorie examen is vooral geschikt voor cursisten met een dyslexie diagnose of taalproblemen. De theorievragen kunnen worden voorgelezen door de computer. Ook krijg je extra tijd; 15 minuten. Dit is alleen bij de onderdelen inzicht en kennis. De examenkosten bedragen 49,- Euro.

Veelal kun je binnen 2 tot 3 weken bij ons terecht voor een training en examen. Deze vinden altijd op 1 dag plaats. Heb je nu zelf een examen gereserveerd? Dan kun je alsnog meedoen met de training motor theorie in Rotterdam.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Kwalitatieve en duurzame training

De training motor theorie in Rotterdam wordt al vele jaren aangeboden. En met groot succes. Van alle kandidaten die onze training volgen slaagt ruim 95% de eerste keer! Niet verwonderlijk. Wij zorgen er continu voor dat onze lesmaterialen relevant zijn en volledig in lijn lopen met de eisen en vraagstellingen die het CBR hanteert. Verder zijn onze docenten zeer ervaren. Zij hebben niet alleen veel leservaring maar beschikken ook over adequate kennis als het gaat om ondersteuning bij faalangst of examenvrees. De opgedane kennis zal je niet alleen bijblijven op de dag van het examen maar vele jaren meegaan!

Online motor theorie oefenen

Om deel te nemen aan de cursus motor theorie in Rotterdam zul je je eerst moeten inschrijven. Na de inschrijving zul je een mail ontvangen ter bevestiging van je dagcursus en eventueel examen. Ook ontvang je een link naar onze digitale lesomgeving. Daar vind je alles over gevaarherkenning, regels en verkeersinzicht. Ook vind je lesmateriaal om je motor theorie te oefenen en kun je zelfs al wat proefexamens doen. Het van tevoren doornemen van het lesmateriaal is geen noodzaak maar veel cursisten vinden het prettig.

Inschrijven

Dagindeling theorieles Rotterdam

In onze berichtgeving die je ontvangt na inschrijving zie je ook de exacte tijden terug van de motor theorie cursus. Evenals de items die je mee moet nemen, zoals een geldige vorm van identificatie. Grofweg kun je uit gaan van de volgende dagindeling:

  • 00 – 11.30 Training motor theorie Rotterdam, inclusief pauze
  • 30 Vertrek met de lesgroep naar het CBR.

Tijdens de theorie les worden alle belangrijke zaken behandeld. We staan stil bij moeilijke woorden en lastige vragen. Ook de diverse vraagwoorden die je tegenkomt op het examen zullen we behandelen. Zo nemen we de (single) sleepvraag, de invulvraag, de hotspotvraag, de meerkeuze- en de ja/nee-vraag door. Op die manier kom je niet voor verrassingen te staan.

Inschrijven

50 vragen, minimaal 44 goede antwoorden

Veelal eindigt de motor theorieles in Rotterdam om 11.30 uur. Je hebt dan even de tijd om een broodje te eten alvorens we met de groep naar het CBR examencentrum gaan. Als we daar zijn aangekomen meld je je aan. Dan is het wachten tot je aan de beurt bent. Je spullen, behalve je ID, laat je achter in een locker. Wil je gebruik maken van een koptelefoon? Dan hangt deze aan de muur bij de examenzaal.

In totaal zijn er 50 vragen (inclusief twee testvragen die niet meetellen). Je hebt 30 minuten de tijd en dient minimaal 44 vragen goed te beantwoorden. Bij een motor theorie examen met extra tijd heb je 45 minuten. De uitslag zie je direct. Heb je je motor theorie certificaat gehaald? Dan is deze 1.5 jaar geldig. Nog voldoende tijd om je praktijkexamen te behalen!

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen