Motor theorie Utrecht

Slaag in één keer voor je CBR motor theorie-examen.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Theorie cursus Motor in Utrecht

Zoek je een kwalitatieve motor theorie cursus in Utrecht en wil je ook nog eens op dezelfde dag examen doen bij het CBR? Dat kan! Onze dagcursus biedt al vele jaren optimaal resultaat. Met een slagingspercentage van ruim 95% is de kans ongelooflijk groot dat ook jij in 1x zal slagen. Bijkomend voordeel? Naast het volgen van een goede cursus kun je via ons ook je CBR examen motortheorie aanvragen. We hebben vele plekken op korte termijn beschikbaar. Dus, ben je 17 jaar of ouder? Schijf je in!

Biedt een eendaagse cursus wel kwaliteit?

Jazeker. Een dagcursus zorgt ervoor dat je je maximaal inzet. Even gasgeven voor een levenslang resultaat. Maar daarnaast bieden we meer. Onze training en lesmaterialen zijn zeer hoogwaardig en CBR gericht. Dat houdt in dat we dezelfde vragen en woorden gebruiken die je zult krijgen op het examen. Verder werken we met ervaren docenten. Van de kennis die je in 1 ochtend opdoet zul je een leven lang profiteren.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Theorie examen aanvragen

Wil je deelnemen aan de motor theorie cursus in Utrecht? Dan begin je met inschrijven. Daarbij kun je het gewenste CBR motor theorie examen aanvragen. Wij bieden twee examen soorten:

  • Regulier motor theorie examen
    Dit is het standaard motor theorie examen. Eigenlijk geschikt voor 99% van alle deelnemers. Examenkosten: €41,-
  • Motor theorie examen met extra tijd
    Dit CBR motortheorie examen biedt 15 minuten extra tijd op de onderdelen inzicht en kennis. Een verstandige keuze bij een dyslexie diagnose. Examenkosten: €53,-

Wil je alleen deelnemen aan de theoriecursus en heb je zelf al een CBR examen gereserveerd? Prima! Je kiest gewoon voor een deelname op de dag van je gereserveerde examen. Is de inschrijving gelukt? Dan ontvang je een mail ter bevestiging. Ook krijg je informatie over de cursusdag, de tijden en wat je mee moet nemen. Eveneens krijg je een link naar onze digitale leeromgeving. Daar kun je de theorieregels doornemen en alvast wat oefenen.

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Hoe ziet de cursus motor theorie Utrecht eruit?

Schrik niet, we verwachten je al vroeg op onze locatie voor motor theorie Utrecht; soms al om 07.00 uur. De gehele ochtend staat de theorie centraal. We nemen de vraagstellingen door, behandelen moeilijke woorden en de zogenaamde ‘instinkers’. Tijdens de lessen is er voldoende tijd voor een pauze. Neem dus iets te eten en drinken mee. Je zult merken dat er een positieve sfeer is en de docenten voldoende tijd hebben om je vragen te beantwoorden. In de middag, rond 12.30 gaan we met de groep naar het CBR alwaar de motor theorie examens plaatsvinden.

Inschrijven

CBR examen motor theorie

Als we aankomen bij het CBR meld je je aan. Vervolgens moet je even wachten tot je nummer op het scherm verschijnt. Je stopt al je spullen in een locker, behalve je ID. Die moet mee naar binnen. Er vindt een laatste ID controle plaats en je krijgt een tafelnummer van de CBR medewerker toegewezen. Ja mag gebruik maken van oordopjes (hangen aan de muur bij binnenkomst). Zodra je je reserveringsnummer intypt en je op start klikt, begint het examen. Voor het standaard motor theorie examen heb je 30 minuten de tijd, voor het examen met extra tijd 45 minuten. In totaal moet je 44 vragen (of meer) positief beantwoorden. Je ziet direct op het scherm wat de uitkomst is. Ben je geslaagd? Dan is je motor theorie certificaat 1.5 jaar geldig.

Inschrijven

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen