Dagcursus motor theorie Breda

Slaag in één dag voor je motor theorie in Breda!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

100% focus op het motor theorie examen

Je motor theorie binnen 1 dag halen? Dat kan! Wij bieden een unieke cursus motor theorie in Breda aan.  Je krijgt les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Echt ideaal. En wij regelen alles voor je. Het lesmateriaal, je examenplek bij het CBR, zelfs het vervoer naar- en van de examenlocatie! Onze training kost €99,- en je kunt je inschrijven als je 17 jaar of ouder bent.

Onze cursus motor theorie Breda bestaat al vele jaren. Het betreft een kwalitatieve training met up-to-date lesmaterialen. De training is 100% examengericht en biedt vraagstellingen en opdrachtsoorten zoals je ook kunt verwachten tijdens het CBR examen. Onze docenten draaien al geruime tijd mee. Ze beschikken over veel ervaring, kennis en weten goed om te gaan met eventuele examenvrees. Ons slagingspercentage is hoog; ruim 95% van de cursisten slaagt bij ons de eerste keer. Bijkomend voordeel: de kennis die je bij ons opdoet blijft je bij voor altijd.

Inschrijven

Motor theorie Breda, snel plek

Wil je niet te lang wachten met het halen van je motor theorie in Breda? Schrijf je dan in; wij hebben vele plekken snel beschikbaar. Je kunt bij ons ook je CBR examen reserveren, wel zo handig! Heb je zelf al een plek gereserveerd en wil je alleen de cursus meedoen? Ook dat is prima. Als je via ons je examenplek wilt reserveren, heb je de keuze uit twee soorten CBR examens:

  • CBR examen standaard;
    voor de meeste cursisten de beste keuze. Kosten: €41,-
  • CBR examen met extra tijd;
    geschikt voor kandidaten met dyslexie. De vragen worden voorgelezen door de computer en er is 15 minuten extra tijd voor de onderdelen kennis en inzicht. Kosten: €53,-

Het reguliere CBR examen is voor de meeste kandidaten de beste keuze. Er is echt voldoende tijd om het examen te maken (30 minuten) en vele cursisten geven aan nog tijd over te houden. In ieder geval is de training en examen altijd op dezelfde dag. Wij regelen ook het vervoer van de motor theorie cursuslocatie naar het CBR, en terug.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Hoe ziet de dagcursus eruit?

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Ook krijg je de exacte tijden van ons door, waar je moet zijn en wat je mee moet nemen. Je ontvangt tevens digitaal oefenmateriaal. Je kunt hiervan gebruik maken voordat de cursus start, maar het is niet verplicht. Veelal begint de cursusdag vroeg. Je kunt de volgende dagindeling aanhouden:

  • 07.00 – 11.30 Motor theorie cursus Breda
  • Vanaf circa 12.00 vertrekken we met de groep naar het CBR.

Tussen de lessen door is er voldoende tijd om iets te eten en te drinken. Ook heb je veel interactie met de docenten en kun je al je vragen stellen.

Inschrijven

CBR motor theorie certificaat halen.

Na de training gaan we gezamenlijk naar het CBR. Daar meld je je aan en wacht je tot je aan de beurt bent om examen te doen. Het examen bestaat uit 50 vragen. Ook zijn er twee testvragen. Deze vragen zullen niet meetellen maar je weet ook niet welke vragen het zijn. In ieder geval moet je minimaal 44 vragen correct beantwoorden. Je hebt bij een regulier examen 30 minuten de tijd. Bij een motor theorie examen met extra tijd 45 minuten. Je krijg direct te zien of je het hebt gehaald. En, ben je geslaagd? Dan is je motor theorie certificaat 1.5 jaar geldig. Genoeg tijd om je praktijkexamen te behalen!

Inschrijven

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen