Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Dagcursus motor theorie Breda

Je motor theorie binnen 1 dag halen? Dat kan! Wij bieden een unieke cursus motor theorie in Breda aan.  Je krijgt les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Echt ideaal. En wij regelen alles voor je. Het lesmateriaal, je examenplek bij het CBR, zelfs het vervoer naar- en van de examenlocatie! Onze training kost 99,- Euro en je kunt je inschrijven als je 17 jaar of ouder bent

Kies je cursus

Doorgaan

100% focus op het motor theorie examen

Onze cursus motor theorie Breda bestaat al vele jaren. Het betreft een kwalitatieve training met up-to-date lesmaterialen. De training is 100% examengericht en biedt vraagstellingen en opdrachtsoorten zoals je ook kunt verwachten tijdens het CBR examen. Onze docenten draaien al geruime tijd mee. Ze beschikken over veel ervaring, kennis en weten goed om te gaan met eventuele examenvrees. Ons slagingspercentage is hoog; ruim 95% van de cursisten slaagt bij ons de eerste keer. Bijkomend voordeel: de kennis die je bij ons opdoet blijft je bij voor altijd.

Inschrijven

Motor theorie Breda, snel plek

Wil je niet te lang wachten met het halen van je motor theorie in Breda? Schrijf je dan in; wij hebben vele plekken snel beschikbaar. Je kunt bij ons ook je CBR examen reserveren, wel zo handig! Heb je zelf al een plek gereserveerd en wil je alleen de cursus meedoen? Ook dat is prima. Als je via ons je examenplek wilt reserveren, heb je de keuze uit twee soorten CBR examens:

  • CBR examen regulier;
    voor de meeste cursisten de beste keuze. Kosten: 37,- Euro
  • CBR examen met extra tijd;
    geschikt voor kandidaten met dyslexie. De vragen worden voorgelezen door de computer en er is 15 minuten extra tijd voor de onderdelen kennis en inzicht. Kosten: 49,- Euro

Het reguliere CBR examen is voor de meeste kandidaten de beste keuze. Er is echt voldoende tijd om het examen te maken ( 30 minuten) en vele cursisten geven aan nog tijd over te houden. In ieder geval is de training en examen altijd op dezelfde dag. Wij regelen ook het vervoer van de motor theorie cursuslocatie naar het CBR, en terug.

Inschrijven

Hoe ziet de dagcursus eruit?

Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Ook krijg je de exacte tijden van ons door, waar je moet zijn en wat je mee moet nemen. Je ontvangt tevens digitaal oefenmateriaal. Je kunt hiervan gebruik maken voordat de cursus start, maar het is niet verplicht. Veelal begint de cursusdag vroeg. Je kunt de volgende dagindeling aanhouden:

  • 00 – 11.30 Motor theorie cursus Breda
  • Vanaf circa 12.30 vertrekken we met de groep naar het CBR.

Tussen de lessen door is er voldoende tijd om iets te eten en te drinken. Ook heb je veel interactie met de docenten en kun je al je vragen stellen.

Inschrijven

CBR motor theorie certificaat halen.

Na de training gaan we gezamenlijk naar het CBR. Daar meld je je aan en wacht je tot je aan de beurt bent om examen te doen. Het examen bestaat uit 50 vragen. Ook zijn er twee testvragen. Deze vragen zullen niet meetellen maar je weet ook niet welke vragen het zijn. In ieder geval moet je minimaal 44 vragen correct beantwoorden. Je hebt bij een regulier examen 30 minuten de tijd. Bij een motor theorie examen met extra tijd 45 minuten. Je krijg direct te zien of je het hebt gehaald. En, ben je geslaagd? Dan is je motor theorie certificaat 1.5 jaar geldig. Genoeg tijd om je praktijkexamen te behalen!

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen