Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Scooter theorie

In een dag slagen voor je scooter theorie!

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

Kies je cursus

Doorgaan

Binnen 1 dag je scooter theorie halen

Onze scooter theoriecursus is een dagcursus. Je krijgt ’s morgens les en in ‘s middags doe je examen bij het CBR. Wij regelen alles, zoals lesmateriaal, oefenexamens en vervoer naar het CBR. Onze les is 100% gericht op het CBR examen. Dezelfde vragen, dezelfde woorden. Op die manier leer je precies wat je moet weten en zit de lesstof nog goed in je geheugen. Onze docenten zorgen ervoor dat je lastige vragen en ingewikkelde situaties goed kunt onthouden.

De cursus scooter theorie wordt op verschillende locaties in Nederland gegeven. Je mag meedoen vanaf een leeftijd van 15.5 jaar. Bij het inschrijven zie je precies waar je terecht kunt. Wachttijden hebben we niet. Ook kun je direct een CBR scooter theorie examenplek reserveren. Heb je zelf al een plek gereserveerd? Geen probleem, ook dan kun je meedoen met onze les. Onze scooter theorie les kost 99,- Euro. Voor het CBR examen betaal je 37,- Euro.

De voorbereiding

Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail en alle info die je nodig hebt. Waar je moet zijn en hoe laat we je verwachten en wat je mee moet nemen. Wij geven je ook toegang tot onze digitale leeromgeving. Dit is de plek waar je alvast online je scooter theorie kunt oefenen. Je maakt kennis met regels, verkeersborden en verkeerssituaties. Het is geen verplichting om te oefenen maar het vergroot de kans van slagen wel. Kijk eens of je alle verkeersborden kent of probeer eens een echt CBR scooter theorie oefen examen! Als je vragen hebt, kun je ze stellen tijdens je theorieles

In de ochtend: scooter theorieles

In de eerder gestuurde bevestigingsmail heb je alle info ontvangen. Het meenemen van je legitimatie is heel belangrijk. Zonder geldig paspoort of ID kaart kun je geen examen doen. We verwachten je vaak al vroeg op de cursuslocatie. Na een korte kennismaking gaan we aan de slag. Onze docenten leren je precies wat je moet weten. Ze gebruiken heldere taal en maken moeilijke regels inzichtelijk. Soms gebruiken ze slimme trucjes om je belangrijke informatie te laten onthouden. Tussendoor is er voldoende ruimte om al je vragen te stellen. Neem ook wat te eten en te drinken mee, er worden regelmatig pauzes gehouden.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Annemijn Velde

Een aanrader om te doen. Gaat op een goed vlot tempo, waardoor de informatie goed blijft hangen. Alleen de nodige informatie krijg je, waardoor je het gemakkelijk onthoudt. Ook al zit je in een klas, je krijgt de kans al je vragen te stellen.

Zwolle, 10 oktober 2022

👍  Alida Schoester

Na 7 keer gezakt toch maar gekozen voor een dagcursus. Bij 123 ben ik heel goed geholpen door Matthijs en Aggie. Ik ging met heel veel zelfvertrouwen bij het CBR in Utrecht naar binnen en ben eindelijk geslaagd!

Utrecht, 10 oktober 2022

👍  Nessim Kachoura

Ik heb me motor theorie gedaan bij 123theorie ik ben blij dat ik daar terecht ben gekomen top hulp❤️

Rotterdam, 5 oktober 2022

👍  Bridget Poeder

Na 4 keer gezakt te zijn is het mij met behulp van jullie eindelijk gelukt! Er werd de tijd genomen om alle vragen van iedereen te behandelen. Dankzij 123-theorie kan ik binnenkort racen op de linker baan 😜

Zwolle, 4 oktober 2022

In de middag: CBR scooter theorie examen

In de middag vertrekken we naar het CBR. Soms is het op loopafstand, zo niet, dan regelen wij het vervoer. Bij het CBR moet je bij de aanmeld balie je reserveringsnummer intypen. Heb je via ons je examen gereserveerd? Dan hebben wij je nummer. Heb je een eigen scooter theorie-examen gereserveerd? Dan heb je zelf het nummer in de mail ontvangen. Na het aanmelden moet je even wachten. Je ziet precies op het scherm wanneer je aan de beurt bent. Behalve je ID mag er niets mee naar binnen. De rest van je spullen kun je opbergen in een locker.

Als je aan de beurt bent zal een medewerker je ID nakijken. Als je last hebt van omgevingsgeluiden, kun je gebruik maken van oordopjes. Die hangen aan de muur als je binnenkomt. Daarna mag je plaatsnemen aan een tafel met computer. Op de computer typ je je reserveringsnummer in. Je zult merken dat het CBR-scooter theorie examen precies hetzelfde is als je hebt geoefend. Je krijgt 50 vragen en 2 testvragen. Je moet er minimaal 44 goed beantwoorden. Het examen duurt 30 minuten en na afloop zie je direct of je geslaagd bent.

Inschrijven

Waarom kies je 123-theorie.nl?

Je kiest voor 123-theorie als je een goede training wilt waarbij je ook nog eens in 1x zult slagen voor je scooter theorie. Gewoon leuke docenten met veel humor. Die jouw taal spreken en veel ervaring hebben. Docenten die weten hoe ze om moeten gaan met faalangst of concentratieproblemen. Docenten die eerder te maken gehad hebben met dyslectische kandidaten of leerproblemen. Twijfel je nog over je inschrijving? Lees dan eens onze beoordelingen op Facebook of google!

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen