Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Auto theorie examen aanvragen

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Snel het auto theorie examen aanvragen? Dat kan, zonder lange wachttijd. Kies bijvoorbeeld voor onze dagcursus. Dan heb je les in de ochtend en doe je op dezelfde dag examen bij het CBR. Wij regelen het van A tot Z en er zijn veel plekken beschikbaar. Na de theorie aanvraag kun je bij ons  vaak al binnen 2 tot 4 weken terecht voor je auto theorie examen. Je hebt de keuze uit 2 examen soorten:

  • Standaard examen (37 Euro.)
    Ook wel regulier . Dit type is voor de meeste kandidaten de beste keuze. De beschikbaarheid bij ons is groot, je kunt vaak al binnen 2 tot 4 weken je auto theorie examen doen.
  • Verlengd examen (49 Euro)
    Deze variant is geschikt voor kandidaten die extra tijd nodig hebben bij de kennis en inzicht onderdelen. Het examen wordt voorgelezen en is daarom zeer geschikt voor mensen met dyslexie of taalproblematiek. Er zijn echter niet veel verlengde examens beschikbaar. Soms moet je dus iets langer wachten.

Heb je zelf al een plek gereserveerd bij het CBR maar wil je wel bij ons de theoriecursus volgen? Geen probleem! De cursusdag zullen we koppelen aan je examendatum. En het vervoer naar het CBR? Dat regelen wij!

Inschrijven

Cursus en examen op dezelfde dag?

Ja! En dat heeft een reden! De gehele ochtend besteden we aandacht aan autotheorie. Alle regels, weetjes en vragen nemen we met je door. Op een heldere en begrijpelijke manier, zodat je het goed kunt onthouden, echt begrijpt en ook kunt toepassen. We oefenen de vragen exact zoals je ze kunt verwachten tijdens het theorie examen bij het CBR. Doordat je er zo intensief mee bezig bent, kun je de examenstof in de middag nog dromen. Onze cursus werkt en ons slagingspercentage is zeer hoog. Zelfs bij kandidaten die bijvoorbeeld moeite hebben met leren, flinke faalangst hebben of dyslectisch zijn.

Inschrijven

Hoe snel kan ik mijn auto theorie aanvragen?

Nu meteen! Bij inschrijven kun je het examentype kiezen. Vervolgens kies je de locatie waar je de training wilt volgen. Ook kun je bij de inschrijving je voorkeur doorgeven qua datum. Kies ‘zo snel mogelijk’ als je zonder al te lange wachttijd je theorie examen wilt doen. Vaak is er binnen 2 tot 4 weken plek. Als je wilt dat wij het examen aanvragen, dan hebben we je toestemming nodig. Dit regel je via je DigiD. En hebben we een plek gevonden voor een cursus en examen op 1 dag? Dan laten we je het direct weten!

Inschrijven

Het aanvragen is geregeld. Wat nu?

Gelukt met het aanvragen van je auto theorie? Perfect. Nu kun je beginnen met je voorbereiding. Neem bijvoorbeeld alvast wat theorie vragen door en oefen de examenstof via ons online oefenplatform. Na het aanvragen van de theorie sturen we veel info toe. Je krijgt te horen hoe laat je aanwezig moet zijn en wat je allemaal mee moet nemen. Ook krijg je een eigen inlog voor het online oefenplatform. Daar vind je ook diverse examenvragen die je kunt gebruiken om je kennis te testen. Eventuele vragen over auto theorie kun je stellen tijdens de les. Tijdens de cursusdag zullen we je gedurende de ochtend volledig klaarstomen. Vervolgens vertrekken we met de groep naar het CBR en doe je examen.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen