Theorie examen inplannen

Cursus en CBR examen op 1 dag!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Cursus en examen op dezelfde dag

Ook zin om binnenkort je rijbewijs voor auto of motor te halen? Zeer begrijpelijk. Eerst zul je moeten slagen voor je theorie. Het theorie examen inplannen is eenvoudig. Dit kunnen wij voor je regelen of je kunt het zelf doen. Het reserveren van een theorie examenplek doe je via de website van het CBR. Heb je liever dat wij het doen? Dan kun je bij het CBR een machtiging afgeven en regelen wij alles.

Natuurlijk is er meer nodig dan alleen een examenplek, want slagen lukt alleen als je de theorie beheerst. Onze theoriecursus is van uitstekende kwaliteit en ons slagingspercentrage is bijzonder hoog. De theorietraining is een dagcursus. Je krijgt les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Onze docenten hebben jarenlange ervaring en stomen je klaar om in 1x te slagen voor je motor of auto theorie examen!

Inschrijven

Welk theorie examen inplannen?

De theorieles voor auto of motor is nu, tijdelijk, in de aanbieding voor € 99,-. Het lesmateriaal, oefenmateriaal en vervoer naar het CBR is inbegrepen. De cursus vindt plaats op een van onze trainingslocaties en wordt gegeven door ervaren docenten. Bij inschrijving zie je alle locaties in Nederland. Heb je zelf nog geen examen gereserveerd en wil je dat wij het doen? Dan komen er nog CBR-examenkosten bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen dat je kiest. Bij het inplannen van het theorie examen kun je kiezen uit twee opties:

  • Standaard examen: €41,-
  • Verlengd examen: €53,-

Het standaard examen is voor verreweg de meeste kandidaten geschikt. Bij een verlengd examen krijg je meer tijd. Een geschikte keuze voor dyslectische cursisten. Heb je vragen of twijfel je welk theorie examen je moet inplannen? Bel, mail of app dan even; wij helpen je graag.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Biedt een dagcursus wel kwaliteit?

100% zeker! Onze theoriecursus is van zeer hoge kwaliteit. Niet alleen het lesmateriaal; ook de docenten zijn ervaren en goed opgeleid. Het slagingspercentage van onze cursus is niet voor niets zo hoog. Alle lesstof wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd. Dit gebeurt klassikaal maar er is zeer veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Voor het onthouden van lastige regels bieden we slimme ezelsbruggetjes. Hierdoor onthoud je de leerstof goed. Niet alleen tijdens het CBR-theorie examen maar ook ver na het halen van je rijbewijs! Wacht niet te lang en begin met het inplannen van je theorie examen! Na inschrijving geven wij je toegang tot de digitale leeromgeving en kun je alvast kennis maken met de lesstof.

Inschrijven

Wall of Fame πŸŽ‰

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Theorie examen inplannen gelukt, wat nu?

Wat fijn dat het inplannen is gelukt. Alle belangrijke zaken, zoals locatie, tijdstippen, wat mee te nemen en de bevestiging ontvang je via mail. Zo ook de inlog voor de digitale oefenomgeving. Daar kun je nu al mee starten. Op die manier ben je goed voorbereid tijdens de cursusdag. Want die komt al snel dichterbij. Onze tip; oefen iedere dag een klein beetje. Op die manier raak je gewend aan de vraagstellingen en de regels. Begrijp je iets niet? Onthoud de vraag en stel β€˜m tijdens de les.

Alvast een heads up….alle theorielessen, zowel auto als motor, beginnen vroeg in de ochtend! Om 7.00 verzamelen we zodat we, na een korte kennismaking, snel kunnen beginnen. De les zal de hele ochtend duren. Er zullen geregeld korte pauzes gehouden worden. De motortheorie les is rond 11.30 afgelopen. De cursus auto theorie eindigt meestal rond 14.00 uur. Na de les vertrekken we naar het CBR voor je theorie examen. Na het inchecken zul je even moeten wachten op je beurt. Na je examen zie je direct of je geslaagd bent voor je motor- of autotheorie examen.

Heb je nu nog vragen over het theorie examen inplannen? Of wil je meer weten over onze lessen? Bel, mail of app ons, we staan voor je klaar.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen