Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Auto theorie in 1 dag halen

Leer op een efficiënte en verantwoorde manier en slaag in één keer voor je CBR auto theorie-examen. Exclusief examen t.w.v. €37

Kies je cursus

Doorgaan

Het principe van 123-Theorie is eenvoudig: in slechts 1 dag een kwalitatieve theoriecursus volgen én examen doen. Dit klinkt misschien al te makkelijk of zelfs onmogelijk, je theorie in 1 dag halen, maar de praktijk wijst uit dat de opzet echt werkt. We geven deze turbo cursussen verspreid over het land en overal halen onze cursisten uitstekende resultaten. Vrijwel iedereen slaagt bij ons de eerste keer. En mocht het de eerste keer niet lukken, dan is de volgende theoriecursus gratis en hoef je alleen examenkosten bij het CBR te betalen.

Hoe ziet een dagcursus eruit?

Allereerst schrijf je je in voor onze 1 daagse cursus. We bieden dit aan op vele locaties in Nederland,  vast ook bij jou in de buurt. Na inschrijving ontvang je een mail ter bevestiging met alle informatie en enkele oefeningen. Verder hoef je niets meer te doen. Wij regelen alles, zelfs je plekje bij het CBR.

De cursus ‘theorie in 1 dag’;  begint vroeg, we verwachten je al om 7.00 uur.
Daar krijg je van zeer ervaren docenten heldere uitleg over alle belangrijke verkeersregels. Denk dan aan maximumsnelheid-regels, verbodsborden en voorrang geven. De les duurt tot ongeveer 13.30-14.00 uur. Tussendoor zorgen wij voor een lunch en drinken. Vervolgens brengen wij alle cursisten naar het CBR. Daar volgt het auto theorie examen.

Inschrijven

Iedereen kan in één dag zijn theorie halen

123 Theorie is er voor iedereen die zijn of haar theorie in één dag wil halen zonder veel gedoe en zonder dagen/weken ploeteren. Het blijkt dat onze eendaagse opzet voor iedereen geschikt is, en ook bijzonder effectief is voor jongeren met dyslexie, faalangst of ADHD. Heb je moeite met taal en taalbegrip? Ook jij bent meer dan welkom. De uitleg is helder, begrijpelijk en gericht op actuele examenvragen. De sfeer tijdens de cursus is positief en relaxed. De resultaten zijn verbluffend.

Inschrijven

Cursussen in Amsterdam, Arnhem, Rotterdam en meer

Ok, je bent enthousiast en wilt ook je theorie in 1 dag. Wat nu? We hopen dat je je vandaag nog aanmeldt. Dat gaat als volgt. Klik op ‘cursusdata’, en  bekijk welke locatie voor jou geschikt is. Je kunt voor autotheorie kiezen uit de volgende steden:

Amsterdam, Arnhem, Breda, Deventer, Enschede, Eindhoven, Goes, Rotterdam, Rijswijk, Utrecht

Als je klikt op een stad, krijg je alle cursusdagen te zien. Ook het aantal beschikbare plaatsen wordt aangegeven. De kosten voor de auto theorie les is nu extra voordelig: €99,- inclusief lunch en vervoer naar het CBR. Je betaalt ook nog €31,50 voor je CBR examen. Schrijf je in en slaag! Vervolgens heb je nog even de tijd om je rijbewijs te halen; je auto theorie certificaat is namelijk anderhalf jaar geldig!

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

Vragen over de cursus ‘Theorie in 1 dag’?

We kunnen ons voorstellen dat je nog een vraag hebt, voordat je nu direct de stap zet je op te geven. Ons team is telefonisch bereikbaar via 085 060 1230. Je kunt een appje sturen naar 0629 99 99 62. De derde optie is dat je het online contactformulier invult. We beloven je dat je snel een antwoord krijgt waar je echt iets aan hebt.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen