Theorie snel halen

Ben je op zoek naar een steengoede cursus en wil je je theorie snel halen? Bij ons krijg je les in de ochtend en op dezelfde dag doe je examen bij het CBR. Lange wachttijden; die hebben we niet. Wij hebben vaak al binnen 2 tot 4 weken plek. En ons slagingspercentage is ontzettend hoog, dus schrijf je gewoon in! Bijkomend voordeel? Onze auto theorie training kost nu slechts 99 Euro!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

πŸ†
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd πŸ†

Ben jij de volgende?

Plan je theoriedag

Als je je autotheorie snel wilt halen, begin je met het kiezen van je cursuslocatie en datum. Onze eendaagse cursus wordt op heel veel plekken in Nederland gegeven. Aangezien de theorie dag bestaat uit les in de ochtend en examen bij het CBR in de middag, zul je ook het type examen moeten kiezen.
Dit kun je zelf bij het CBR regelen en bij ons een theoriecursus op dezelfde dag volgen. Of kies voor de meest handige oplossing en boek een examen via onze site. Een slimme keuze; lange wachttijden hebben we niet! Boek je bij ons een auto theoriecursus? Dan heb je de keuze uit 2 autotheorie-examen typen:

  • Standaard examen, 30 minuten (41 Euro)
  • Examen met extra tijd, 45 minuten (53 Euro)

Voor verreweg de meeste kandidaten is het reguliere examen de beste optie. En, wil je je theorie snel halen, dan is een regulier examen de beste keuze voor jou. Daarvan zijn er veel meer beschikbaar dan een CBR examen met extra tijd. Die laatstgenoemde kan wel een goed idee zijn als je bijvoorbeeld kampt met dyslexie of een taalachterstand hebt.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Hoe verloopt de snelcursus autotheorie?

De cursus begint met inschrijven. Vervolgens gaan wij op zoek naar je voorkeursplek. Naast een e-mail ontvang je ook nog een telefoontje met alle info. Ook ontvang je toegang tot onze digitale leeromgeving. Hier kun je de lesstof doornemen en alvast theorie oefenexamens doen, gewoon online. Is jouw dag aangebroken? Dan verwachten we je vroeg in de ochtend op de cursuslocatie. De exacte tijd staat in de mail. Vergeet vooral je geldige ID niet. Die heb je echt nodig bij het CBR.

De gehele ochtend gaan we aan de slag met de lesstof. We behandelen ieder item dat aan bod komt tijdens het examen. Alle lastige vragen of instinkers leggen we op een heldere manier uit. Gewoon duidelijk, zonder onnodige zaken. Je zult merken dat je de lesstof goed kunt onthouden. In de middag, rond 14.00 uur, gaan we met de groep naar het CBR. Je plek is gereserveerd. Dit heb je zelf gedaan of wij hebben het geregeld.

Inschrijven

Theorie snel halen? Zekerweten!

Voordat we naar het CBR gaan, check je nog even of je een geldig ID hebt, zoals je paspoort, je identiteitskaart of scooterrijbewijs. Echt belangrijk, zonder ID, geen examen. Als we bij het CBR aankomen moet je je aanmelden. Je typt je reserveringsnummer in en dan is het wachten geblazen.

Dit doe je in de wachtruimte. Daar hangt een beeldscherm en daarop zie je precies wat je status is, zoals:

  • Aangemeld: Je hebt je aangemeld
  • Spullen in locker: Je bent snel aan de beurt, ruim alvast al je spullen op in de kluis, behalve je ID.
  • Inchecken bij balie voor start examen: Je bent aan de beurt en mag je melden bij de balie.

De medewerker bij de balie kijkt je gegevens nog een keer na. Als je wilt, kun je gebruik maken van oordopjes. Die mag je zelf pakken. Kloppen al je gegevens? Dan mag je de zaal in en de tafel kiezen met het toegewezen nummer. Je typt je reserveringsnummer in en checkt je gegevens. Druk je op start? Dan begint je examen. Aan het einde zie je direct of je geslaagd bent voor je auto theorie!

Inschrijven

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen