Theoriecursus Almere

Dagcursus auto, motor of scooter theorie. Les in de ochtend- CBR examen in de middag. Theoriecursus Almere nu voor 99 euro (excl. examenkosten).

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Dagcursus scooter-, motor- of autotheorie

Woon je in Flevoland en ben je op zoek naar een goede theoriecursus voor auto, motor of scooter? Verdiep je dan eens in onze theoriecursus Almere. Deze kwalitatieve eendaagse training kent een zeer hoog slagingspercentage. De theoriecursus vindt plaats in de ochtend en wordt gegeven door ervaren docenten. Op dezelfde dag, in de middag, gaan we naar het CBR waar je examen doet. Ook krijg je toegang tot de digitale oefenomgeving, voorzien van oefenexamens, zodat je thuis al een beetje kunt oefenen.

Inschrijven

Wat kost de theoriecursus?

Onze theoriecursus Almere is op dit moment in de aanbieding voor 99 Euro. Je hoeft geen boeken aan te schaffen, alles is bij de prijs inbegrepen. Ook het vervoer naar het CBR. De kosten voor het CBR-examen komen er nog wel bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen dat je wilt. Je kunt kiezen uit:

  • Een standaard examen (€41)
  • Een verlengd examen met extra tijd (€53)
  • Een eigen examen, indien je zelf al een examen hebt gereserveerd bij het CBR

Direct na inschrijving ontvang je een inlog voor de digitale oefenomgeving. Hierin vind je alle regels, oefenvragen en CBR-oefenexamens. Oefenen is geen verplichting maar zal zeker bijdragen aan je kans van slagen. Verder kun je rekenen op ervaren docenten. Zij weten precies welke vraagsoorten er aan bod komen tijdens het examen. Heb je nu veel last van examenstress of faalangst? Moeite met concentreren? Geen probleem. Onze docenten hebben veel ervaring en je zult merken dat er veel individuele aandacht is.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

Theoriecursus en -examen Almere

Tijdens de theoriecursus Almere wordt er lesgegeven in de ochtend, tot een uur of twee. Er zijn tussendoor voldoende pauzes. Neem daarom vooral wat te eten en te drinken mee. Ben je tijdens het oefenen onduidelijkheden tegengekomen of heb je vragen? Dan is nu het moment om ze te stellen. Je zult merken dat de docenten erg relaxed zijn en duidelijke taal gebruiken. Ook zullen ze moeilijke woorden die terugkomen, of lastige verkeerssituaties, helder maken. Soms bieden de docenten je een zogenaamd ‘ezelsbruggetje’ zodat je lastige informatie weer kunt reproduceren.

In de middag gaan we met de groep naar het CBR. Wij regelen het vervoer van de cursuslocatie naar het CBR en weer terug. Bij het CBR aangekomen meld je je aan met je reserveringsnummer. Vergeet vooral je ID niet. Zonder geldige identificatie kun je niet deelnemen. Als je aan de beurt bent, mag je plaatsnemen achter een computer. Na het invoeren van je gegevens kun je beginnen. Je ziet direct of je geslaagd bent.

Inschrijven

Meedoen met de theorieles in Almere?

Meedoen begint met inschrijven! Of je nu opgaat voor je scootertheorie, autotheorie of motortheorie; als je geslaagd bent, is je theoriecertificaat 1.5 jaar geldig! Hieronder zie je de minimale leeftijden om deel te nemen aan het theorie-examen en praktijkexamen.

  • Scootertheorie: Wil je deelnemen aan het CBR-scooter theorie-examen? Dan moet je minimaal 15.5 jaar oud zijn. (Vanaf 16 jaar mag je rijlessen volgen en opgaan voor het praktijkexamen.)
  • Autotheorie: Wil je je auto theorie certificaat halen? Dan moet je minimaal 16 jaar zijn. (Vanaf 16.5 jaar mag je les nemen en je moet minimaal 17 jaar oud zijn als je wilt afrijden.
  • Motortheorie: Je moet 17 jaar zijn als je wilt deelnemen aan het CBR-motortheorie examen. (En minimaal 18 jaar zijn als je praktijklessen wilt volgen en op wilt gaan voor examen.)

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team