Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theoriecursus Almere

Dagcursus auto, motor of scooter theorie | les in de ochtend- CBR examen in de middag | theoriecursus Almere nu voor 99 euro (excl. examenkosten).

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

Kies je cursus

Doorgaan

Dagcursus scooter-, motor- of autotheorie

Woon je in Flevoland en ben je op zoek naar een goede theoriecursus voor auto, motor of scooter? Verdiep je dan eens in onze theoriecursus Almere. Deze kwalitatieve eendaagse training kent een zeer hoog slagingspercentage. De theoriecursus vindt plaats in de ochtend en wordt gegeven door ervaren docenten. Op dezelfde dag, in de middag, gaan we naar het CBR waar je examen doet. Ook krijg je toegang tot de digitale oefenomgeving, voorzien van oefenexamens, zodat je thuis al een beetje kunt oefenen.

Inschrijven

Wat kost de theoriecursus?

Onze theoriecursus Almere is op dit moment in de aanbieding voor 99 Euro. Je hoeft geen boeken aan te schaffen, alles is bij de prijs inbegrepen. Ook het vervoer naar het CBR. De kosten voor het CBR-examen komen er nog wel bij. Deze zijn afhankelijk van het soort examen dat je wilt. Je kunt kiezen uit:

  • Een standaard examen (37 Euro)
  • Een verlengd examen met extra tijd (49 Euro)
  • Een eigen examen, indien je zelf al een examen hebt gereserveerd bij het CBR

Direct na inschrijving ontvang je een inlog voor de digitale oefenomgeving. Hierin vind je alle regels, oefenvragen en CBR-oefenexamens. Oefenen is geen verplichting maar zal zeker bijdragen aan je kans van slagen. Verder kun je rekenen op ervaren docenten. Zij weten precies welke vraagsoorten er aan bod komen tijdens het examen. Heb je nu veel last van examenstress of faalangst? Moeite met concentreren? Geen probleem. Onze docenten hebben veel ervaring en je zult merken dat er veel individuele aandacht is.

Inschrijven

Theoriecursus en -examen Almere

Tijdens de theoriecursus Almere wordt er lesgegeven in de ochtend, tot een uur of twee. Er zijn tussendoor voldoende pauzes. Neem daarom vooral wat te eten en te drinken mee. Ben je tijdens het oefenen onduidelijkheden tegengekomen of heb je vragen? Dan is nu het moment om ze te stellen. Je zult merken dat de docenten erg relaxed zijn en duidelijke taal gebruiken. Ook zullen ze moeilijke woorden die terugkomen, of lastige verkeerssituaties, helder maken. Soms bieden de docenten je een zogenaamd ‘ezelsbruggetje’ zodat je lastige informatie weer kunt reproduceren.

In de middag gaan we met de groep naar het CBR. Soms is de leslocatie dichtbij en kunnen we lekker even lopen. Indien het verder weg is, regelen wij het vervoer. Bij het CBR aangekomen meld je je aan met je reserveringsnummer. Vergeet vooral je ID niet. Zonder geldige identificatie kun je niet deelnemen. Als je aan de beurt bent, mag je plaatsnemen achter een computer. Na het invoeren van je gegevens kun je beginnen. Je ziet direct of je geslaagd bent.

Inschrijven

Meedoen met de theorieles in Almere?

Meedoen begint met inschrijven! Of je nu opgaat voor je scootertheorie, autotheorie of motortheorie; als je geslaagd bent, is je theoriecertificaat 1.5 jaar geldig! Hieronder zie je de minimale leeftijden om deel te nemen aan het theorie-examen en praktijkexamen.

  • Scootertheorie: Wil je deelnemen aan het CBR-scooter theorie-examen? Dan moet je minimaal 15.5 jaar oud zijn. (Vanaf 16 jaar mag je rijlessen volgen en opgaan voor het praktijkexamen.)
  • Autotheorie: Wil je je auto theorie certificaat halen? Dan moet je minimaal 16 jaar zijn. (Vanaf 16.5 jaar mag je les nemen en je moet minimaal 17 jaar oud zijn als je wilt afrijden.
  • Motortheorie: Je moet 17 jaar zijn als je wilt deelnemen aan het CBR-motortheorie examen. (En minimaal 18 jaar zijn als je praktijklessen wilt volgen en op wilt gaan voor examen.)

Inschrijven

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd

🎉  Rijswijk
💯  Jack, Utrecht
💯  Stefanie, Deventer
💯  Younes, Deventer
🎉  Arnhem
💯  Danny, Deventer

Veelgestelde vragen

Heb ik garantie op slagen?
Als je goed Nederlands spreekt en je doet goed mee tijdens de les, slaag je normaal gesproken dezelfde dag nog. We kunnen het natuurlijk niet keihard beloven, want wij mogen niet met je mee naar binnen om het examen te maken. De antwoorden invullen moet je uiteindelijk zelf doen. Wij zorgen ervoor dat je al die antwoorden weet, omdat je soortgelijke vragen geoefend hebt tijdens de les. Mocht je het door de zenuwen toch niet halen, dan mag je bij ons herkansen met een mooie korting.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Wij gaan je op de cursus alles van A tot Z uitleggen. Om je extra te helpen krijg je meteen na je aanmelding toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Dit zit al bij je dagcursus inbegrepen! Zo wordt de kans om in 1 dag te slagen extra groot! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe kom ik na de cursus bij het CBR?
Als het CBR op loopafstand is, wandel je samen met de docent naar het CBR. Je kunt dan natuurlijk nog even je laatste vragen stellen. Als het CBR niet op loopafstand is, zorgen wij dat er ruim op tijd een taxi klaarstaat naar het CBR. De taxi zit bij de dagcursus inbegrepen!
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan examen doen?
Op de dag van het examen moet je een geldig legitimatiebewijs hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Als je dit niet hebt, mag je geen examen doen bij het CBR. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Wat is het adres van de cursus?
Wij geven les in 18 steden in Nederland. Onze leslocaties zijn altijd in de buurt van het CBR en zijn altijd goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Het adres voor jouw cursus krijg je direct van ons via de mail als we je examen hebben gereserveerd.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Onze cursus is heel geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat de lastige vragen en moeilijke woorden en zinnen van het examen op een simpele manier uitgelegd worden. Hierdoor weet jij na de cursus precies hoe je de examenvragen moet lezen.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn theorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst. De docent gaat zelfs met je mee naar het CBR, om jouw laatste vragen te beantwoorden en zenuwen weg te nemen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen