Theoriecursus Goes

Theorieles en slagen voor je CBR examen op 1 dag!

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Theoriecursus Goes, geslaagd binnen 1 dag!

Wil je binnenkort opgaan voor je praktijk en moet je je autotheorie examen nog halen? En zie je er gigantisch tegen op om dagen moeilijke theorie te moeten leren uit saaie boeken? Woon je in of in de buurt van Goes? Kies dan voor de eendaagse theoriecursus in Goes van 123-theorie! De voordelen van onze dagcursus zijn:

  • Je hoeft geen boeken te kopen
  • Je krijgt les van de beste docenten
  • Een ochtend les en ’s middags je examen maken
  • Je krijgt veel persoonlijke aandacht
  • De theoriecursus is geschikt voor iedereen
  • Wij regelen het vervoer en reserveren je plek bij het CBR
  • 100% slagingskans

Inschrijven

Auto theoriecursus Goes geschikt voor iedereen

Door onze methode is de autotheorie cursus in Goes voor iedereen super goed te volgen. De docenten die bij ons les geven zijn mensen uit de praktijk, ze weten dus precies waar je goed op moet letten. Ook weten ze welke vragen er op het examen langs zullen komen. Hier wordt je dus extra goed op getraind.

We oefenen met echte voorbeelden die je op je examen ook kunt krijgen. Door je handige trucs, tips en ezelsbruggetjes aan te leren blijft de theorie ook nog eens goed in je hoofd hangen. De persoonlijke aandacht en de relaxte sfeer maakt het leren makkelijker. Dus ook voor mensen waarbij leren best een dingetje is, is onze theoriecursus Goes zeer geschikt!

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

’s Ochtends les, ’s middags CBR examen

Heb je je ingeschreven voor de theoriecursus in Goes? Dan krijg je van ons meteen een mail waarin we je inschrijving bevestigen. In die mail krijg je ook alle info die je moet weten, zoals de locatie en hoe laat we beginnen met de cursus. Vaak beginnen we om 07.00, dan hebben we genoeg tijd om jou alles te leren voor het examen.

We starten met een korte kennismaking en gaan dan lekker aan de slag. We leren je alles over gevaarherkenning, verkeersinzicht en risico’s en de verkeersregels en wetten. Tussendoor nemen we uiteraard pauzes en eten we een heerlijk broodje. ’s Middags vertrekken we met elkaar naar het CBR (M.A. de Ruijterlaan 2, 4461 GE Goes). We nemen de lastige vragen nog een keer door en dan ben je helemaal klaar voor je examen!

Inschrijven

Wil jij ook binnen 1 dag slagen?

Schrijf je dan nu in voor onze theoriecursus Goes! Je kan tussen verschillende cursusdata kiezen dus er zal altijd een geschikte dag voor jou tussen zitten. Al meer dan 140.000 cursisten hebben onze dagcursus al gevolgd en zijn daarna geslaagd! Lukt het je toch niet om in 1x te slagen voor je autotheorie? Neem dan contact op met onze klantenservice, voor een mooie korting.

Wil je nog meer info? Kijk dan eens onder het kopje Faq op onze website, daar wordt antwoord gegeven op veelgestelde vragen. Bellen of mailen kan ook altijd!

Inschrijven

Meet the team

Het succes achter 123-theorie!

Meer over het team
Meer over het team

Wall of Fame 🎉

In één keer geslaagd. Ben jij de volgende?

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen

Dagcursus autotheorie

Binnen 1 dag jouw theorie-examen auto halen? Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen het theorie-examen kan halen! Heb jij dyslexie, faalangst of ADHD? Geen paniek, wij zorgen er gewoon voor dat jij 100% bent voorbereid op het examen!

Plan direct zelf jouw cursus 🗓️

Meld je vandaag nog aan, momenteel loopt er een tijdelijke actie. Voor €99,- kan jij onze theoriecursus volgen en slagen voor jouw theorie-examen bij het CBR! Wacht niet langer en schrijf je direct in!

Inschrijven