Theoriecursus Auto

In één dag slagen voor je autotheorie.

Exclusief CBR-examenkosten

Kies je theoriecursus

Inschrijven
Inschrijven

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Het hoogste slagingspercentage

🏆
123-theorie
83%
Overige theoriescholen
61%
CBR gemiddelde
47%
Bron: uitslagen motor 2021 & 2022 (CBR Open Data)

18 cursus- locaties in Nederland

Altijd een leslocatie bij jou in de buurt.

Inschrijven
Locaties waar je een theoriecursus kunt volgen

Meer dan 140.000 leerlingen geslaagd 🏆

Ben jij de volgende?

Hoe ziet de cursusdag eruit?

Één van de van de vele vragen die we geregeld horen. We zullen uitleg geven. Of je nu kiest voor een auto theorie cursus of motor theorie cursus, het betreft altijd een dagcursus. Dat houdt in dat je les krijgt in de ochtend en op dezelfde dag, in de middag, examen doet bij het CBR. Wij verzorgen het vervoer naar het CBR Je hoeft geen boeken aan te schaffen; wij zorgen voor al het materiaal.

De cursussen worden op vele locaties in Nederland gegeven. De meeste theoriecursussen beginnen vroeg; om 07.00 uur. De cursus autotheorie duurt langer dan de cursus motortheorie. De exacte tijden ontvang je bij je inschrijving. Grofweg kun je de volgende indicatie aanhouden:

  • 07:00 – 13:30: Training autotheorie
  • In de middag gezamenlijk naar het CBR voor theorie examen (vervoer inbegrepen)

De cursussen autotheorie zijn al vele jaren succesvol. De goed doordachte opbouw, het kwalitatieve lesmateriaal en de ervaren docenten zorgen voor een enorm hoog slagingspercentage. Sommige kandidaten twijfelen over het leerrendement van een dagcursus; maar niets is minder waar. De kennis die je bij ons opdoet in 1 ochtend, blijft zelfs na het halen van je auto rijbewijs je bij.

Inschrijven

Inschrijven theoriecursus, snel plek

Wil je je snel je auto- of motor theoriecertificaat halen? Inschrijven is eenvoudig. Vanaf 16 jaar kun je meedoen met de auto theoriecursus. Voor de motor theoriecursus dien je 17 jaar te zijn.
Een theorie cursus kost 99,- Euro. Lange wachttijden hebben we niet.

Als je een cursuslocatie en datum kiest, kun je ook direct je CBR examen reserveren. Wel zo handig en we hebben vele plekken beschikbaar. Je kunt kiezen uit een standaard examen (41,- Euro) of een examen met 15 minuten extra tijd (53,- Euro). Heb je zelf al je autotheorie of motortheorie examen gereserveerd? Geen probleem, dan kun je gewoon deelnemen aan de cursus.

Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en alle informatie die je nodig hebt over de cursus, de locatie, de tijden en wat je mee moet nemen. Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving. Superhandig; zo kun je alvast wat vragen doornemen of oefenexamens uitproberen.

Inschrijven

Lees hier de ervaringen van onze cursisten.

In 1x slagen voor je CBR theorie examen

Cijfers liegen niet en inderdaad; Bijna al onze deelnemers halen het auto- of motortheorie examen in 1x! Onze werkwijze is volledig CBR examengericht. Dat houdt in dat we dezelfde vraagsoorten (sleepvraag, meerkeuzevraag, hotspotvraag, etc.) en werkwijzen hanteren, zoals op het CBR examen. Je zult niet tegen verrassingen aanlopen.

Verder maken onze ervaren docenten ingewikkelde lesstof eenvoudig. Moeilijke woorden leggen we uit en we bieden ezelsbruggetjes zodat je het goed kunt onthouden. Handig als studeren niet je ding is. En de lastige vragen of instinkers? Die kennen we allemaal en we zorgen ervoor dat ook jij ze herkent! Wij hebben in de afgelopen jaren onze lesmethode geoptimaliseerd en vernieuwd, zodat de kans van slagen nog hoger wordt. We oefenen met echte examens en stomen je 100% klaar.

Waarom 123-theorie.nl?

Simpel…..
Je kiest voor 123-theorie als je in één keer wilt slagen voor je autotheorie of motortheorie.
Als je op zoek bent naar een kwalitatieve theorietraining waar je echt iets aan hebt.
Een training die gegeven wordt door ervaren docenten die naast humor, ook nog eens duidelijke taal gebruiken en 100% aandacht hebben voor jou. Docenten die handvatten bieden als het gaat om examenvrees of faalangst en knowhow hebben van leerproblematieken zoals dyslexie.
En natuurlijk als je op zoek bent naar een scherp geprijsde theoriecursus waar snel plek is.
Daarom kies je voor 123-Theorie.

Inschrijven

Veelgestelde vragen

Bekijk alle vragen