Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst. Persoon die de tijdelijke aanbieding van €99 aanwijst.
Tijdelijke aanbieding
€179 €99
Tijdelijke aanbieding
€179 €99

Theoriecursus
auto & motor

In één dag slagen voor je autotheorie of motortheorie

Kies je cursus

Doorgaan

Hoe ziet de cursusdag eruit?

Een van de van de vele vragen die we geregeld horen. We zullen uitleg geven. Of je nu kiest voor een auto theorie cursus of motor theorie cursus, het betreft altijd een dagcursus. Dat houdt in dat je les krijgt in de ochtend en op dezelfde dag, in de middag, examen doet bij het CBR. Je hoeft geen boeken aan te schaffen; wij zorgen voor al het materiaal.

De cursussen worden op vele locaties in Nederland gegeven. De meeste theorie cursussen beginnen vroeg; om 07.00 uur. De cursus autotheorie duurt langer dan de cursus motortheorie. De exacte tijden ontvang je bij je inschrijving. Grofweg kun je de volgende indicatie aanhouden:

  • 00 – 11.30 Training motortheorie
  • 00 – 14.00 Training autotheorie
  • In de middag gezamenlijk naar het CBR voor theorie examen (vervoer inbegrepen)

De cursussen autotheorie en motortheorie zijn al vele jaren succesvol. De goed doordachte opbouw, het kwalitatieve lesmateriaal en de ervaren docenten zorgen voor een slagingspercentage van 95%. Sommige kandidaten twijfelen over het leerrendement van een dagcursus; maar niets is minder waar. De kennis die je bij ons opdoet in 1 ochtend, blijft zelfs na het halen van je auto- of motorrijbewijs je bij.

Inschrijven

Inschrijven theoriecursus, snel plek

Wil je je snel je auto- of motor theoriecertificaat halen? Inschrijven is eenvoudig. Vanaf 16 jaar kun je meedoen met de auto theoriecursus. Voor de motor theoriecursus dien je 17 jaar te zijn.
Een theorie cursus kost 99,- Euro. Lange wachttijden hebben we niet.

Als je een cursuslocatie en datum kiest, kun je ook direct je CBR examen reserveren. Wel zo handig en we hebben vele plekken beschikbaar. Je kunt kiezen uit een standaard examen (37,- Euro) of een examen met 15 minuten extra tijd (49,- Euro). Heb je zelf al je autotheorie of motortheorie examen gereserveerd? Geen probleem, dan kun je gewoon deelnemen aan de cursus.

Na de inschrijving ontvang je een bevestigingsmail en alle informatie die je nodig hebt over de cursus, de locatie, de tijden en wat je mee moet nemen. Ook krijg je toegang tot de online leeromgeving. Superhandig; zo kun je alvast wat vragen doornemen of oefenexamens uitproberen.

Inschrijven

Dit zeggen onze cursisten

Klantervaringen

Cursisten beoordelen ons met een 4.9 van 5.

4,9 van 5 ★★★★★
Gebaseerd op 5277 klantervaringen.

👍  Leila Bouykhrichan

Ik heb een dagcursus bij 123Theorie genomen en ben hierdoor in 1 keer geslaagd. Hele fijne duidelijke uitleg. Alles werd heel vaak herhaald waardoor je niks kon vergeten en bij het examen zelf alles makkelijk kon beantwoorden. Aanrader!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Emanuel Gummels

Zonder ook maar iets van ervaring ben ik in een keer geslaagd. Er word goed, duidelijk en leuk de theorie verteld. Ik bedankt de mensen van 123Theorie!

Amsterdam, 28 april 2022

👍  Esmee Schreurs

Heb het vandaag in Enschede gehad met Boris en Leon en het was echt top!! Duidelijke uitleg ook herhaling tussendoor zodat je het echt wist en als je vragen had mocht je het direct stellen echt top cursus!!!

Enschede, 25 april 2022

👍  Milica ‘Cikic’ Rabrenovic

Geslaagd vandaag! 👍
De cursus was erg duidelijk en alles werd goed uitgelegd! Besteee🎉🎉🎉

Utrecht, 25 april 2022

In 1x slagen voor je CBR theorie examen

Cijfers liegen niet en inderdaad; 95% van onze deelnemers haalt het auto- of motortheorie examen in 1x! Onze werkwijze is volledig CBR examengericht. Dat houdt in dat we dezelfde vraagsoorten (sleepvraag, meerkeuzevraag, hotspotvraag, etc.) en werkwijzen hanteren, zoals op het CBR examen. Je zult niet tegen verrassingen aanlopen.

Verder maken onze ervaren docenten ingewikkelde lesstof eenvoudig. Moeilijke woorden leggen we uit en we bieden ezelsbruggetjes zodat je het goed kunt onthouden. Handig als studeren niet je ding is. En de lastige vragen of instinkers? Die kennen we allemaal en we zorgen ervoor dat ook jij ze herkent! Wij hebben in de afgelopen jaren onze lesmethode geoptimaliseerd en vernieuwd, zodat de kans van slagen nog hoger wordt. We oefenen met echte examens en stomen je 100% klaar.

Waarom 123-theorie.nl?

Simpel…..
Je kiest voor 123-theorie als je in één keer wilt slagen voor je autotheorie of motortheorie.
Als je op zoek bent naar een kwalitatieve theorietraining waar je echt iets aan hebt.
Een training die gegeven wordt door ervaren docenten die naast humor, ook nog eens duidelijke taal gebruiken en 100% aandacht hebben voor jou. Docenten die handvatten bieden als het gaat om examenvrees of faalangst en knowhow hebben van leerproblematieken zoals dyslexie.
En natuurlijk als je op zoek bent naar een scherp geprijsde theoriecursus waar snel plek is.
Daarom kies je voor 123-Theorie.

Veelgestelde vragen

Hoelang is mijn theoriecertificaat geldig?
Zodra je je theorie-examen bij het CBR hebt behaald is het certificaat 1,5 jaar geldig.
Ik heb faalangst. Kan ik dan alsnog slagen voor mijn autotheorie?
Wij hebben professionele docenten die al jaren ervaring hebben met leerlingen die faalangst hebben. Ons manier van lesgeven is zeer effectief ook voor leerlingen met faalangst.
Ik heb dyslexie, kan ik de theoriecursus volgen?
Ons cursus is ook geschikt voor leerlingen met dyslexie. Wij zorgen ervoor dat ook leerlingen die dyslectisch zijn zonder problemen het examen kunnen behalen.
Mijn ID-kaart is verlopen of beschadigd, mag ik dan alsnog het examen afleggen?
Op de dag van het examen dien je een geldig legitimatiebewijs te hebben. Dit kan een ID-kaart, paspoort of rijbewijs voor een ander voertuig zijn. Indien je dit niet kan aantonen bij het CBR mag er geen examen afgelegd worden. Ook mogen er geen duidelijke beschadigingen of scheuren in het legitimatiebewijs zitten.
Kan ik met mijn scooterrijbewijs ook het examen afleggen?
Een scooterrijbewijs is ook een officieel identiteitsbewijs, hiermee kan je ook gewoon examen afleggen.
Wat gebeurt er als ik zak voor het theorie examen?
Indien je toch zakt voor het examen, kom je in aanmerking voor een korting. Neem contact op met onze klantenservice hiervoor.
Moet ik me voorbereiden voor de theoriecursus?
Het is raadzaam om je voor te bereiden voor de theoriecursus. Om je optimaal voor te bereiden krijg je van ons huiswerk toegestuurd dat je kan bestuderen. Ook krijg je toegang tot onze online theorie om vast te oefenen met de examenvragen! Eventuele vragen over de oefeningen kun je tijdens de cursus stellen.
Hoe laat beginnen de cursussen?
De meeste cursussen beginnen rond 07:15u. Tijdens de cursus krijg je natuurlijk een aantal pauzes. De cursus is rond 14:00u afgelopen. Na de cursus doe je je examen!
Hoe oud moet ik zijn om de theoriecursus te volgen?
De minimale leeftijd om deel te nemen aan het CBR theorie-examen is 16 jaar. Nadat je het examen hebt behaald is je theoriecertificaat 1,5 jaar geldig.

Bekijk alle vragen